Företagsstädning, för en bättre arbetsplats

Företagsstäd

Är du företagare och behöver företagsstädning?


Behåll en ren och professionell arbetsmiljö med våra företagsstädningstjänster. På Städ & Service är vi specialiserade på att erbjuda skräddarsydda lösningar för företagare inom kontorstädning, företagstädning och trappstädning. Vi tar hand om allt från daglig städning till grundlig rengöring för att säkerställa att ditt företag alltid är inbjudande och välkomnande för både anställda och kunder.


Öka produktiviteten och trivseln på ditt kontor med våra professionella städtjänster. Städ & Service erbjuder noggrann och pålitlig kontorstädning som får din arbetsplats att stråla. Vi fokuserar på att skapa en hälsosam och ren arbetsmiljö genom att använda effektiva rengöringsmetoder och miljövänliga produkter. Lita på oss för att hålla din arbetsplats i toppskick så att du kan fokusera på att driva ditt företag framåt.


Tveka inte att höra av dig gällande våra städtjänster för företag i Västervik och Gamleby med omnejd, du kommer inte bli besviken och vi kommer garanterat att sänka dina kostnader om du redan idag har en städfirma, detta tack vare vår prisgaranti.


Mvh Alejandro Garcia


Kontorstädning, rent kontor i gamleby och västervik

Priser & Investering på företagsstäd


Då ditt behov är unik och uppdragen skiljer sig markant mellan olika företag så ber vi dig vänligen kontakta oss för vidare diskution om företagsstäd av kontor, större ytor, magasin eller lokaler.