Vi är

Vi verkar inom städservice med fokus på flyttstädning, kontor eller hem städuppdrag.


Vår styrka är vår flexibilitet, i dagens samhälle där snabba beslut och där priset är en stor faktor vill vi vara det bästa städföretaget för dig. Vi är ett litet städföretag med en stor vission om att kunna erbjuda alla våra kunder en skräddarsydd lösning när det kommer till hushällsnära tjänster, vår fokus ligger på flyttstädning, hemstädning och företagsstädning men tveka inte att ställa andra önskemål så ser vi till att lösa det åt dig. Vi vill vara din "högra hand" när det kommer till lösningar som gör din dag lite enklare, lite bättre.


Kontakta oss, du kommer inte att bli besviken.

Städglädje med AG Städ & Service i Gamleby och Västervik

Varför välja Städ & Service

Vad gör oss till ett bra städföretag?


Vi skulle kunna rabbla och rabbla och rabbla... men faktum är den att det räcker med att säga...


NÖJD KUND GARANTI: Är du inte nöjd med vår städning? då kommer vi tillbaka och gör om och rätt.

Miljömedvetet städtjjänst: Vi försöker i så stor utsträckning välja bort kemikalier och väljer istället att använda oss av mer miljömedvetna alternativ

Flexibilitet/Kund i fokus: Vi skräddarsyr din tjänst efter dina behov och krav

Inga dolda avgifer: Inga fakturaavgifter, startavgifter ,materialkostnader eller annat liknande, vi debiterar för endast städjobbet vi utförMiljövänlig städning i Västervik & Gamleby
billigare städning med städ & service
Flyttstädning i Västervik & Gamleby, tjej som städar, städmaterial

Vår historia

I Pandemins våg

Städ & Service uppstod ur en väldigt gammal idé och mål om att bedriva servicearbetete till förmånliga och humana priser. Städ & Service är ett dotter städ-företag till Muy Santo Yoga & Meditation. Vår vision är att utföra ett så gedigert och förmånlig arbete inom städ och service möjligt, detta har medfört att vi inkluderat prisgaranti & städgaranti. Då Covid slog hårt mot vår moderbolag och att vi såg oss alldeles ensamma, ingen stöttning från varken komun, samhälle eller myndigheter uppmuntrade oss att ta tag i denna "gamla" idé om att öppna städ och service företag i Västervik och Gamleby med omnejd. Vi är som ni redag förstått ett väldigt ungt städ och service företag i tjust, detta innebär inte att vi saknar erfarenheten eller viljan att leverera ett så bra möjligt utfört arbet. Tvärt emot... vi är så taggade på att ge oss in och visa att vi är att lita på, att med oss så får du det du förväntar dig, till ett förmånligt och human städ pris. 


Hoppas att du vågar sattsa på oss och ger oss en möjlighet att visa att vi kan leverera det du förväntar dig av ett riktigt bra städföretag med fokus på miljö, människa och kostnad.


Vi är framtiden städfirma, tjustbyggdens städfirma...


Välkomna


//Alejandro Garcia

Städmaterial, flyttstädning Västervik, Städning, flicka städar, flicka städar i Västervik